Jualan Murah HUAWEI Bermula RM88 Sempena Ulang Tahun Lazada ke 8

Posted on

Memandangkan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) telah pun dilanjutkan sehingga 14 April ini, pasti ramai yang bosan asyik duduk di rumah tonton televisyen dan makan sahaja kan?

Kali ini kami mahu anda pegang telefon dan scroll barangan HUAWEI yang mula dijual dengan harga serendah RM88. Sempena dengan ulang tahun Lazada yang ke 8 ini, banyak gila barangan HUAWEI yang dijual dengan harga runtuh. Memang jika anda buka sahaja laman rasmi Lazada ni, pasti rambang mata tak tahu nak pilih gadjet mana untuk dibeli.


Antara barangan yang dijual dengan jualan runtuh adalah:

Barangan Kegilaan Ramai

Fuhh! Jika anda boleh tengok pada gambar ini pasti anda sudah tak sabar nak tekan link Lazada. Harga kaw-kaw punya jatuh. Siapa tak nak kan! Lagi-lagi telefon pintar HUAWEI Mate 20 tu. Memang kena beli ni!

Bagi kesemua barangan ini, anda boleh beli pada 27 Mac pada jam 12 pagi hingga jam 2 pagi. Masa ni sahaja anda akan dapat harga runtuh seperti dalam gambar. Sekiranya anda lambat, jawabnya terlepaslah barangan idaman anda.

Jualan Flash Crazy

Bukan itu sahaja barangan yang ditawarkan oleh HUAWEI. HUAWEI juga turut menawarkan Crazy Flash Sales bermula RM88 untuk ketiga barangan dalam gambar di atas.

Bagi anda yang ingin memiliki barangan crazy flash sales ini, jangan lupa mula membeli pada 27 Mac ini jam 2 petang. Ingat bersedia siap siap depan telefon pintar anda untuk terjah masuk laman Lazada. Jangan sampai melepas.

Ha! Sebelum kami terlupa, untuk barangan MateBook 13 dan HUAWEI Mate20 sangat terhad dan ada beberapa unit sahaja. Jadi anda harus merebut dengan pembeli yang lain. Siapa cepat dia dapat!

Rebut Baucer HUAWEI Sekarang

Bila dah ada sale kaw-kaw ni, pastinya ada baucer untuk anda grab dan membeli semasa tempoh jualan berlangsung. Anda harus merebut baucer bernilai RM168 dan RM88 dan mula membeli barangan HUAWEI yang dijual dengan harga runtuh.

Untuk baucer RM168 anda boleh membeli Mate 30 Pro, Mate 30, P30, P30 Pro, M5 Lite dan Freebuds sahaja. Manakala baucer RM88 boleh digunakan untuk pembelian nova 5T, Y7P, Y9s dan Y9 Prime. Jadi jangan buang masa, grab sekarang baucer HUAWEI ini.

Jualan hebat ini akan berlangsung pada 27 Mac ini sahaja. Maklumat lanjut di laman rasmi ini dan jangan lupa untuk masukkan ke dalam troli pembelian anda di laman sesawang tersebut. Ingat jangan sampai melepas!



Sumber : https://www.rotikaya.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==